Fotoshoot op rolschaatsen23-08-2017

Op 2 juli 2017 ben ik naar de boulevard van Scheveningen afgereisd om de visagie voor een fotoshoot met drie modellen te verzorgen. Onderweg in de auto vroeg ik mijzelf af hoe het zou zijn om met drie voor mij onbekende modellen te werken. Natuurlijk hebben wij van tevoren contact gehad via WhatsApp, maar uiteindelijk is het altijd een verrassing hoe dit uitpakt.

Een team van in totaal 9 mensen die elkaar vooraf niet kenden. Eenmaal aangekomen ben ik aan de slag gegaan met het moodboard, dat ik heb gemaakt na het contact met het team. Ik heb hier mijn eigen draai aan gegeven. Dit heb ik gedaan door met één kleur tint te werken: rood, omdat de styling al behoorlijk kleurrijk was. Hierdoor krijgt het gezicht van het model iets meer rust. 

Erg bijzonder aan deze fotoshoot was het thema: rolschaatsen. Bij dit thema moest ik direct aan vroeger denken. Het is tijdens zo'n shoot erg leuk om te zien hoe de modellen het toch wel lastig vonden om te blijven staan op de rolschaatsen .. Het aannemen van een pose op rolschaatsen is zeker niet vanzelfsprekend voor iedereen. Hierdoor werd de shoot een stuk gezelliger ;-)

Met de ervaring van deze fotoshoot kijk ik alweer uit naar de volgende opdracht. Het is altijd leuk om weer met nieuwe mensen te werken. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen over mijn ervaring en tot de volgende opdracht!