Charlotte baerveldt

‘OOG VOOR NATUURLIJKE SCHOONHEID’

Iedere vrouw is uniek en heeft iets moois. Ik wil in elke vrouw haar UNIEKE schoonheid creëren.

Vrouwen hoeven zichzelf niet te verstoppen achter een dikke laag make-up. Met mijn werk wil ik juist hun schoonheid benadrukken. Mijn doel is om vrouwen weg te laten gaan met een goed en zelfverzekerd gevoel. 
 
Sinds 2015 werk ik als haarstyliste in een frisse, leuke en veelzijdige salon. Om het daadwerkelijke totaalplaatje te kunnen creëren, bevindt de make-up studio zich in de salon. Ik omschrijf mijzelf als een visagiste en haarstyliste vol met energie en passie voor het vak. Vanwege mijn dyslexie, weet ik hoe het is om ergens hard voor te werken, hierdoor ben ik ook zeer gedreven geworden in mijn werk. Ik werk hard om mijn doelen te bereiken en ik neem geen genoegen met half werk. 

Referenties

Ik heb inmiddels al een aantal keer samengewerkt met Charlotte. Tijdens fotoshoots en ook tijdens haar studie visagie bij Beautypartner, waar ik na iedere visagieles van Charlotte het model gefotografeerd heb.Samenwerken met Charlotte heb ik als zeer prettig ervaren. Zij luistert goed naar de ideeën en wensen van de fotograaf en gaat daarna vlot en kundig aan de slag. Het resultaat is altijd top. Ook de modellen die met haar gewerkt hebben zijn zeer positief.Van Smokey Eyes tot bruidsmake-up, Charlotte beheerst het allemaal. 

-Peter Lodder, professioneel fotograaf

Ik heb een aantal keer fijn samen gewerkt met Charlotte voor diverse shoots en events. Ze is een leuke meid die meedenkt aan elk project met oog op een mooi resultaat. Ze is flexibel en heeft creatieve ideeën, precies wat gevraagd wordt van een visagist naast een mooie make-up look. Ik wens je veel succes met je verdere carrière.

-Lara Rose Roskam, model 

Voor een fine-art shoot in mijn studio, heb ik heel prettig samengewerkt met Charlotte. Ze kwam al snel met leuke ideeën voor het kapsel en ook de make-up was perfect. Haar persoonlijkheid en professionaliteit zorgt ervoor dat het vertrouwd is om haar bij de fotoshoot te hebben. Ik hoop nog vaker haar vakmanschap in te kunnen schakelen.

-Marjan Leeuwesteijn, Imagine a dream fotografie